Kinga és Levente az a bizonyos éjszaka óta nem találkozott. Egyikük sem merte kezdeményezni az összejövetelt. A kapcsolatot azonban nem szakították meg egymással. A beszélgetéseik száma csökkent, ezzel ellentétben mélyült.

Levente még mindig nem találta meg a számára megfelelő lányt. Az egyéjszakás kalandok rabjává vált. Kinga azonban a barátja mellett van azóta is. A hullámvölgyeik ellenére kitartanak egymás mellett, de a lány már valamivel többre vágyik. Így indult az a bizonyos kedd reggeli nap is.

A keddi munkanap után Kinga és Zoé egy kávét beszéltek meg, ahol a szokásos pasi ügyeiket szokták megvitatni. Kinga aznap korábban érkezett a találkozóra, ezért elsőként Ő foglalta el az ablak melletti helyet. Szokása volt ide ülni, mert ezen a helyen megfigyelhette a mellette elsuhanó embertömeget. Miközben a kávéját szürcsölgetve felnézett, Leventét pillantotta meg maga előtt. A fiú már percek óta Őt nézte az ablakon keresztül. Kinga lélegzete elállt, majd egy pillanatra minden megfagyott körülötte. Levente elindult a kávézó bejárata felé, majd pár perc múlva már a lánnyal szemben ült. Csak köszönni szeretett volna, de képtelen volt megszólalni. Némán ültek egymással szemben. Mindkettejüknek rengeteg mondanivalója lett volna, de nem tudták hol is kellene elkezdeni.

Egy idő után a lány törte meg a csendet, de csak egy halk sajnálomot tudott mondani. Levente arcán halvány mosoly jelent meg. Ettől a kis gesztustól Kinga szíve megkönnyebbült, majd a szavak ömleni kezdtek belőle. Zoé ekkor lépett be a kávézó ajtaján. Amint megpillantotta őket, tudta, hogy nem szabad közbeavatkoznia most. Régóta nem látott már ennyi boldogságot barátnője arcán. Szó nélkül megfordult és kisétált az ajtón, tudván, hogy Kinga úgyis nemsokára hívni fogja, hogy mindenről beszámoljon. A lánynak fel sem tűnt, hogy pár perccel ezelőtt legjobb barátnője szinte mellette állt. Teljesen elfelejtette a valódi okát, hogy miért is ül a kávézóban, és hogy kivel is kéne találkoznia.

Kinga már nagyon régóta szeretett volna Leventével találkozni, de erre képtelen lett volna a barátja mellett. Nagyon megbánta már régebbi félrelépését is, nem akart még több csalódást okozni barátjának. Még mindig nem hitte el, hogy Levente, akire valamilyen szinten vágyott, már órák óta előtte ül. Igen…órák óta, hiszen már 2 órája folyamatosan beszélgetnek. Az idő, mint tényező, megszűnt körülöttük.

Amikor kint már sötétedni kezdett, tudták, hogy lassan el kell szakadniuk egymástól. Kinga barátjának már délután egy smst küldött, hogy ma éjjel későn ér haza, mivel Zoéval találkozik. Ebben a pillanatban jutott eszébe, hogy teljesen elfelejtette barátnőjét, tudta, hogy reggel az lesz első feladata, hogy kiengesztelje Őt.

Kinga Leventével együtt sétált ki a kávézó ajtaján. A fiú megígérte, hogy hazakíséri Őt, mivel minél tovább mellette szeretett volna maradni. A szokásos 3-as metróra szálltak fel, melyen egymás mellett foglaltak helyet. Levente nem bírta tartóztatni magát a lány közelségében. A vágy már a találkozásukkor is ott csillogott a szemében. Kingát kirázta a hideg, majd nehezebben kezdte szedni a levegőt, amikor a fiú elkezdte simogatni a combját. Tudta, hogy azonnal megálljt kellett volna parancsolnia, de az érzései elvakították. Csak azokra a pontokra tudott összpontosítani, ahol Levente ujjai érték Őt. A fiút nem zavarta, hogy a metrón mások is tartózkodnak, már túl régóta vágyott rá, hogy megérintse Kingát. Szerencse, hogy a tavaszias idő ellenére, a lány nyakában ott lógott kedvenc sálja, amely most jól jött, hogy eltakarja vele combját és Levente kezét. A velük szemben ülő idő hölgy, már percek óta furcsán nézte őket, de még ez sem tudta megakadályozni az „ifjú pár” játszadozását. Kinga már alig bírta visszafogni a belőle előtörő hangokat. Szerencsére, a következő megálló már a végállomás, ami 2 utcányira van a lány lakásától. Az odáig vezető úton végig egymás kezét szorongatták, a lépcsőn már kettesével szedték a lábukat. Kinga, amikor kinyitotta a lakása ajtaját, a barátját pillantotta meg, amint a nappaliba várakozott. Arcából kifutott a vér, megszólalni egyikőjük sem tudott.

A két fiú ismerte már egymást, de mindig is „ellenségek” voltak. Kinga odaszaladt barátjához és megpróbálta megmagyarázni a lehetetlennek tűnő helyzetet. A barátja megragadta karját a falhoz szorította, majd csókolta kezdte a testét. Így akarta kimutatni birtoklási vágyát. Levente nem tudta, hogy mihez is kezdjen, de lány szemében látta, hogy azt szeretné, ha maradna. Rövid gondolkodás után, úgy döntött, hogy ott marad és csatlakozik a pároshoz.

…. Hogy hogyan is végződött az este? A fantáziátokra bízom! :)