eF's life

Csupán gondolatok felvázolásának indult, hogy mi lesz belőle??! Meglátjuk...

Nézz fel

Gondolkoztál már azon, hogy mi lenne, ha a mai napod lenne az utolsó?

Ki lenne az a személy, akivel még utoljára találkozni szeretnél?

Vele csinálnál még utoljára valamit?

Miért pont Őt választottad?

Helyes döntéseket hoztál eddigi életed során?

Változtatnál e valamin?

Megmernéd csinálni azt, amire eddig nem voltál képes?

Beteljesítenéd a legnagyobb kivánságaidat?

Hol van az a pont, ameddig hajlandó vagy elmenni?

Boldog vagy egyáltalán?

Mit jelent neked a boldogság?

Mi alapján döntötted el ezeket a válaszokat?

Gondolkoztál a válaszaidon vagy egyből mondtad ami eszedbe jutott?

Pár perc alatt rengeteg kérdés fut át az agyunkon. Válaszolunk rá,  majd a válasz után elkezdünk gondolkodni a válasz valóságos mélységén, majd újból megakarjuk változtatni a választásunkat.

Miért gondolkozunk ennyit apróságokon? Miért nem cselekszünk? Ezzel, hogy végig gondolunk egy választ, már rengeteg dolgot elszalasztunk az életünkben. Ülünk a laptopunk előtt, bepötyögjük a válaszunkat. Elővesszük okostelefonjainkat, megnézzük, hogy jött e új üzenetünk, ki "lájkolta" a legújabb képünket.

Miközben ezekkel az apróságokkal foglalkozunk a világ elrohan mellettünk. Csak egy pillanatra álljunk meg. Ne gondoljunk semmire és Nézzünk fel! Egy perc után fusson végig rajtad, hogy mit is vársz az életedtől. Sosincs késő változtatni!.

 

https://youtu.be/he3BFa2aRYc

 


várakozás

Van a várakozás...Ami sokféle lehet. Várhatsz olyasmit, amit valójában nem vársz, de mégis, kénytelen vagy, mert nem kerülheted el. Várhatsz olyasmit, ami már megszokottan érekezik életedbe, ami közömbös, ami mégis, mindig érkezik, és elviseled. De van, amikor olyasmit vársz, ami már a várakozás idején különös varázzsal tölt el. Ami életedben csak nagyon ritkán fordul elő -  ha egyáltalán megadatik valaha is. Várakozás egy találkozásra, várakozás Valakire, akit ismersz, mégis, most ismered meg. Akinek tudod az érintését, mégis, most érint meg. Akinek hallottad hangját, mégis, most hallod meg. Akinek érzed szépségét, mégis, most látod meg. Akinek ismered ölelését, mégis, most öleled meg. És várod. Várod ezt a találkozást. Várod, hogy megismerd, hogy megérintsd, hogy eggyé válj vele, hogy a találkozás csodája egy másik világba repitsen.