eF's life

Csupán gondolatok felvázolásának indult, hogy mi lesz belőle??! Meglátjuk...

xmas

Boldog karácsonyt kívánok Olvasók!!! :))

(ui.: és sok ajándékot Mindenkinek!! :):*)

reading a little differently

Azt már az elején le kell szögezni, hogy imádok olvasni. Megszállott vagyok. A könyvek éltetnek és magával ragadnak egy másik világba.

Én magam sem értem, hogy történt, de amióta elolvastam a Szürke 50 árnyalat triológiát, azóta belecsöppentem az erotikus regények világába. Azt hittem, "Grey-éknél" nincs szórakoztatóbb és izgatóbb de nagyon tévedtem. 10-szer, de talán még 100-szár jobb kötetek is vannak ennél. Kezdhetném a sort Sylvia Day-el, S.C. Stephens-sel vagy akár Lainey Reese-sel.

Félre ne értse senki, nem azért olvasok ilyeneket, mert gondom lenne az " életnek ezen a terén", hanem mert magával ragadó történeteket irnak ezek az írók. A szenvedély, ahogyan leírják egy párnak az egymásra találást, ahogyan szeretik egymást és ahogyan akadályokat állnak ki, számomra ez jelenti a könyveknek a lényegét. Talán azért is becsülöm ezek az írokat, mert úgy tudnak fogalmazni és kimondani dolgokat, amelyeket mások nem mernek, vagy nem akarnak. Sokan elítélik az effajta történeteket, azonban ha elolvasnának egy ilyen könyvet biztos megváltoztatná az álláspontjukat. Azt azért fontos megemlíteni, hogy persze Én is korhatárhoz kötném ezeket a regényeket. Elhiszem, hogy a mai fiatalok sokkal érettebbek az átlagnál, de sok mindent szerintem ők se tudnának a megfelelő módon értelmezni.

 

Ez a bejegyzés végül nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna igazából. Ennek ellenére, ha már pár írót megemlítettem, semmiképpen nem szeretném kihagyni a sorból Lakatos Leventét, akit nagyon tisztelek és szeretek. Ajánlani tudom könyveit mindenkinek többek között a Bomlást és a nem régiben megjelent új könyvét, melyben Anna és Anton kapcsolatát ismerhetitek meg.

Barátság...vagy barátság extrákkal?

Sokan írnak erről, sokan beszélnek róla, mindenki más véleménnyel van a témáról. Az emberek cáfolják, a pszichológusok mellette állnak. Hogy mi is az igazság? Szerintem létezik, azonban valamelyik fél részéről lehet hátsó szándéka.

Eddigi életem során volt pár kapcsolatom, de fiatalságom révén egyiket se nevezném komolynak. Sokat nevettünk mindenkivel, jókat szórakoztunk. A lényeg, hogy egyik sráccal se váltunk el csúnyán. Azt nem mondanám, hogy napi beszélő viszonyban vagyok valamelyikükkel is, de a havi rendszeresség meg van. Ha valamire szükségem lenne, vagy bajban lennék, tudom, hogy számíthatok rájuk, ha nem is mindegyikükre, de néhányukra igen.

G-t egy internetes oldalon ismertem meg. Látásból már ismertük egymást régről, hiszen egy iskolába jártunk. Egy napon bejelölt, majd beszélgetni kezdtünk. Mindig is jóképűnek tartottam, de nem tudtam elképzelni, hogy egy ilyen srácnak én tetszhettek. Napokon keresztül írogattunk egymásnak, még a legkisebb butaságokat is megvitattuk. Sokszor megbeszéltük, hogy találkozunk, azonban ez nem valósult meg, mivel mindig közbejött valami mindkettőnknek. Egy idő után a beszélgetéseink száma mérséklődött, majd szinte el is apadt. Egy téli napon, a buszon futottunk össze. Mindkettőnk számára vegyes érzelmeket adott az a pillanat. Köszöntünk, puszit adtunk egymásnak, majd amilyen gyorsan találkozunk, olyan gyorsan váltunk is el. Talán egy háromnegyedév telt el, mire újból irtunk egymásnak. Ezen a rövid idő alatt, mindketten megváltoztunk. Megbeszéltük, hogy annak idején, miért is csendesedtünk el. Azóta hetente többször is beszélünk. Ő az a srác, aki megért engem, akit én értek meg. Mintha egy másik világban, folyton vonzanánk egymást. Mindketten boldog párkapcsolatban élünk, azonban sokat viccelődünk rajta, hogy mi lenne, ha történne közöttünk valami. Hatalmas a kísértés, neki is nekem is, de tudjuk, hogy nem fog semmi történi közöttünk. A mi barátságunk több annál, minthogy elkövessünk egy buta hibát. Igen Ő a barátom.

 

"Minden lánynak kell egy fiúbarát, aki eljátssza, hogy a pasija, ha szükség van rá. Aki tanácsot ad, hogy ne égesse le magát még jobban egy fiú előtt. Aki elmondja, hogy gyönyörű vagy, és tudod, hogy neki legalább fiúszeme van.....Aki megmutatja, hogy legyél csókkirálynő anélkül, hogy kinevetne. És akivel talán kölcsönösen tudjátok, hogy több ez, mint barátság, de ezen az ötleten csak nevettek, és ez a nevetés ki tudja, mennyire fáj neked, neki, vagy talán mindkettőtöknek..."